OPEN OVER TARIEVEN


Wij doen niet moeilijk over onze tarieven. Daarom publiceren we hier open en eerlijk wat het kost om ons in te huren. Helder toch? En heb je toch nog vragen? Of wil je iets heel bijzonders? Stuur ons dan gewoon even een mailtje, dan kijken we samen naar een passende oplossing en bijbehorende prijs ;-).

 

Strippenkaart-model


Heb je geen afgebakend project, maar wil je ons gewoon kunnen inschakelen wanneer je ons nodig hebt? Schaf dan een strippenkaart aan! Dat is een stuk voordeliger dan een factuur op basis van losse uren. Kies een strippenkaart die aansluit bij jouw wensen en wij staan voor jou klaar wanneer jij dat wilt!
strippenkaart 5 uur uur

€ 275,-

excl. BTW
strippenkaart 10 uur uur

€ 515,-

excl. BTW
strippenkaart 20 uur uur

€ 999,-

excl. BTW
strippenkaart 30 uur uur

€ 1410,-

excl. BTW
 

Een nieuwe website in een handomdraai


Voor het bouwen van websites bieden we drie pakketten aan. Natuurlijk is geen website hetzelfde, daarom kun je zelf bepalen welke onderdelen je wel en welke je niet nodig hebt. Wil je meer? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
 

Onderhoud & updates


En dan heb je een nieuwe website! KoppelsMedia werkt altijd met het gebruiksvriendelijke Wordpress, waardoor je zelf gemakkelijk aanpassingen en updates kunt uitvoeren. Wil je liever dat wij dit voor je doen? Dat kan!
 

€ 10

per maand
of

€ 105

per jaar