Ons verhaal

Liefde voor communicatie

KoppelsMedia is een allround communicatiebedrijf dat sinds januari 2013 bestaat. De afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest met onze contentwebsites, maar in 2015 was het tijd voor een nieuwe focus. Vanaf dat moment is KoppelsMedia zich meer gaan richten op het produceren van simpele, maar sterke websites met behulp van Wordpress. Met daarnaast aandacht voor het complete plaatje. Dat wil zeggen, goede teksten en andere communicatiekanalen die bij het bedrijf passen.

Wij worden enthousiast van een goedlopende communicatie. Als we het verschil kunnen maken voor een startende ondernemer of juist een bedrijf dat al wat langer bestaat nieuwe inzichten kunnen geven. Dat maakt voor KoppelsMedia echt het verschil.

Waar wij in geloven

Communicatie is emotie

Wat jij ook wilt oproepen met jouw communicatie-uitingen, wij zorgen ervoor dat het aankomt bij jouw klant. En als dat nog niet helemaal duidelijk is, dan helpen wij je graag op weg met een aantal suggesties!

Te veel bedrijven willen alles doen, zonder erbij stil te staan of het wel bij hun visie past. Daarom hebben we één vraag voor jou: Wat is nou echt kenmerkend en onderscheidend voor jouw bedrijf? Heb je iets bedacht? Mooi! Dat is hetgene waar wij het vergrootglas op leggen bij KoppelsMedia. Alles is mogelijk, zolang het maar uit je hart komt.


Alles is mogelijk
zolang het maar uit je hart komt

Britte Koppel
Eigenaar KoppelsMedia

84 uitgevoerde projecten
9 jaar ervaring