COMMUNICATIEPROBLEEM? WIJ HEBBEN DE OPLOSSING


Welke communicatie-uitingen passen helemaal bij jouw bedrijf? KoppelsMedia helpt jou en je bedrijf bij grote of kleine communicatiekwesties. We strooien niet met termen die niemand begrijpt, maar spreken duidelijke taal.

MAATWERK COMMUNICATIE VOOR JOUW BEDRIJF

GEEF VORM AAN JE COMMUNICATIE

BEPAAL ZELF HET FOCUSPUNT VAN JE COMMUNICATIE.
NATUURLIJK DENKT KOPPELSMEDIA GRAAG MET JE MEE, MAAR JIJ BLIJFT DE BAAS!
KoppelsMedia schrijft

TEKSTEN

Heldere teksten zijn belangrijk. Op je website, maar ook op sociale media, in je nieuwsbrieven en je reclamefolder. Onze teksten passen altijd bij het medium waar ze voor geschreven zijn.
KoppelsMedia maakt zakelijke blogs

ONLINE MOGELIJKHEDEN

Een Instagramaccount met een kijkje achter de schermen, een maandelijkse nieuwsbrief met een leuk extraatje of een blog over jouw expertise: online zijn de mogelijkheden om je bedrijf te promoten echt eindeloos. Samen kijken we naar de beste optie voor jouw bedrijf en dan gaan we aan de slag!

KoppelsMedia bouwt Wordpress websites

WEBDESIGN EN -BOUW

Wij denken graag met je mee over een nieuwe website voor je bedrijf. De sites die wij bouwen zijn altijd geschikt voor mobiel en tablet en werken zo dat jij zelf gemakkelijk teksten kunt toevoegen.

KLANTEN DIE VAN JE HOUDEN

Het resultaat? Simpel: enthousiaste klanten. Een heldere communicatie zorgt ervoor dat klanten weten wat ze van je kunnen verwachten. En maak jij die verwachting waar, dan kan dat maar één ding opleveren: klanten die van je houden!

Dat wil jij toch ook?

Je bent maar een paar klikken verwijderd van die nieuwe website, heldere tekst of een sprankelende blog!